Dobrodošli posjetilac! [ Registrujte se | Prijava

Poštovanjem i povjerenjem do uspjeha

HOLYTEK

Novosti August 27, 2019

Drvo mehanika je zastupnik kompanije Holytek koja je glavni proizvođač i izvoznik kvalitetnih tajvanskih mašina i alata za obradu drveta. Tokom godina, rast kompanije bio je stabilan i snažan – ide ruku pod ruku sa stalnim usavršavanjem proizvoda, lojalnošću i pažnjom kupaca. Naša zajednička misija je “Posvećenost uslugama i zadovoljstvu klijenata” što nam garantuje opstanak i stalno napredovanje. Ova misija daje snagu kompaniji, što dokazuje naš trenutni asortiman najkvalitetnijih mašina za obradu drveta koje su na raspolaganju za vaše kreativne aplikacije i veću profitabilnost.

Za više informacija o mašinama iz proizvodnog programa kompanije Holytek, možete pogledati  Holytek. a za sva dodatna pitanja i za narudžbe Drvo mehanika vam stoji na raspolaganju.

 

 

ukupno pregleda: 60, danas: 1

  

Ostavi komentar

  • HOLYTEK

    po on August 27, 2019 - 0 Komentari

    Drvo mehanika je zastupnik kompanije Holytek koja je glavni proizvođač i izvoznik kvalitetnih tajvanskih mašina i alata za obradu drveta. Tokom godina, rast kompanije bio je stabilan i snažan – ide ruku pod ruku sa stalnim usavršavanjem proizvoda, lojalnošću i pažnjom kupaca. Naša zajednička misija je “Posvećenost uslugama i zadovoljstvu klijenata” što nam garantuje opstanak […]