Dobrodošli posjetilac! [ Registrujte se | Prijava

Poštovanjem i povjerenjem do uspjeha

O nama

Drvo Mehanika d.o.o. је firma koja je osnovana 2006. godine sa ciljem samozapošljavanja i pružanja usluga konsaltinga za preduzeća drvoprerade u okruženju i šire. Proširenje djelatnosti se odvijalo pretežno po osnovu zahtjeva i potreba drvoprerađivača.

Danas je Drvo Mehanika d.o.o.  konsultantska, inženjerska firma koja služi inženjerskim, strukturnim i tehnološkim potrebama klijenata. Posebno imamo bogatu istoriju servisa drvnog sektora, gdje se možemo pohvaliti sa preko 1000 uspješno realizovanih zahtjeva naših klijenata. Nudimo  USLUGE visoko profesionalnih inženjera, kao i visoko kvalifikovanih saradnika sa dugogodišnjim iskustvom.

Tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom, koji su bili na raznim usavršavanjima u zemlji i inostranstvu, pruža našim partnerima optimalna rješenja pri donošenju strateški važnih odluka za njihov biznis u segmentu projektovanja, proizvodnje, zaštite životne sredine, ekologije, certifikacije prema zahtjevima međunarodnih standarda (ISO, FSC™, PEFC, ENplus-pellets, CE označavanje), vještačenja mašinske i drvne struke i dr. Za nas je izazov svaki novopostavljeni zadatak od strane klijenata koji nastojimo riješiti na obostrano zadovoljstvo. Drvo mehanika pruža kompletna inženjerska rješenja koristeći optimalni nivo resursa i stručnosti. Uključujemo se u projekte u različitim fazama u zavisnosti od potreba naših klijenata.

U poslovnim odnosima na prvom mjestu je obostrano poštovanje i povjerenje, zatim razumijevanje zadatka i na kraju stručno i profesionalno rješavanje istog.

Poštovanje i povjerenje nam je donijelo da nove poslove dobijamo po preporuci zadovoljnih klijenata, a nove usluge uvodimo prema zahtjevu postojećih klijenata.

Cilj nam je da ostanemo poželjan partner, poznat po visokom nivou kvaliteta proizvoda i usluga,  poštenim i brižno njegovanim odnosima i zaštiti interesa naših kupaca i partnera, zaposlenih radnika i vlasnika preduzeća. U ostvarivanju ovog cilja razvili smo bliske POSLOVNE odnose sa našim klijentima i stoga uživamo u mnogim ponovnim zadacima i vrijednostima.

Ako razmišljate o projektu koji zahtjeva inženjersku pomoć, Drvo mehanika pozdravlja mogućnost da vam bude pružena usluga.

Osnovna djelatnost preduzeća DRVO MEHANIKA d.o.o.

 • Projektantske i kosultantske usluge iz oblasti drvoprerade.
 • Tehnološki i mašinski projekti za sve faze metaloprerađivačke i drvne industrije.
 • Razvoj, unapređenje i stvaranje novih poslovnih veza
 • Izbor i nabavka mašina, alata i tehnologija za obradu drveta (savjetovanje, nabavka i posredovanje),
 • Izbor i uvođenje novih tehnologija u proizvodnju,
 • Procjene vrijednosti mašina, alata i proizvoda od drveta (sudska vještačenja),
 • ISO standard  (implementacija i priprema)
 • FSC CoCstandard  (implementacija i priprema)
 • PEFC standard  (implementacija i priprema)
 • ENplus-pelletsstandard  (implementacija i priprema)
 • CE znak (implementacija i priprema)

Zaposleni u preduzeću, kao i saradnici, su renomirani stručnjaci i certifikovani konsultanti GTZ/DEZA.

DRVO MEHANIKA d.o.o. je akreditovana i od strane regionalne razvojne agencije za regiju Hercegovine (REDAH) za pružanje konsultantskih, specijalističkih usluga preduzećima drvoprerade na teritoriji koju pokriva pomenuta agencija.

Misija

Naša misija je da primjenom znanja, iskustva, stručnošću i novim idejama, pomognemo našim klijentima u razvoju, usvajanju i verifikaciji proizvoda i tehnologija, radi unapređenja poslovanja u skladu sa međunarodnim standardima za sisteme menadžmenta, uz angažovanje vodećih eksperata i organizacija za rješavanje postavljenih zadataka u cilju konkurentnog nastupa na domaćem, evropskom i međunarodnomtržištu.

Vizija

Naša Vizija je da ostanemo poželjan partner, poznat po visokom nivou kvaliteta proizvoda i usluga,  poštenim i brižno njegovanim odnosima i zaštiti interesa naših kupaca i partnera, zaposlenih radnika i vlasnika preduzeća.